Proiecte de reabilitare termica, cu bugete imense

By | March 31, 2014

Sunt proiecte de reabilitare termica care beneficiaza de  bugete foarte mari! Putina lume stie ca in industria in care noi activam se vehiculeaza foarte multi bani, iar acesti bani sunt prevazuti in bugete imense care au ca scop ridicarea confortului din casele oamenilor. Noi masuram tocmai acest confort, asa cum s-a intamplat recent la Arad, de unde am venit la finalul saptamanii trecute. In 27 martie, la sediul primariei din Arad, s-a semnat primul contract care cuprinde mai multe proiecte de reabilitare termica in orasul ardelean. Interesant este faptul ca finantarea este nerambursabila, obtinuta pe axa prioritara, ceea ce demonstreaza ca da, se pot obtine bani pentru a mari confortul termic si financiar al oamenilor care stau la bloc, in Arad sau in oricare alt oras din tara.

 

7 proiecte de reabilitare termica in Arad

Contractul mamut din Arad vizeaza proiecte de reabilitare termica pentru 7 blocuri de locuinte care aduna in total 156 de apartamente. Proiectul va fi implementat in 16 luni, ceea ce poate parea mult, dar lucrurile au toate premisele sa se faca temeinic. Cererea de finantare se ridica la circa 1 milon sapte sute de mii de euro, iar valoarea nerambursabila este undeva in jurul sumei de 650000 de euro.proiecte de reabilitare termica

Aceasta cerere de finantare face parte dintr-o serie de proiecte de reabilitare termica a blocurilor de locuinte din Municipiul Arad, care vor fi probabil in numar de 4. Vor fi vizate aproximativ 26 de blocuri in viitor, pentru care deasemenea se vizeaza obinerea de fonduri europene  nerambursabile, iar aceasta situatie ar putea fi considerata un mare succes, daca ne gandim ca pana in prezent primaria din Arad a obtinut in jur de 3 milioane de euro.

Prin reabilitarea termica a celor 7 blocuri din aceasta prima faza, se urmareste in mod logic reducerea costurilor beneficiarilor cu incalzirea si imbunatatirea conditiilor de viata prin cresterea performantei energetice, dar mai ales utilizarea eficienta a energiei prin reducerea emisiilor poluante rezultate din transportul si consumul de energie.

In orice caz, daca aveti blocul reabilitat sau nu si aveti nevoie de un audit energetic, ne gasiti foarte usor.

 

Contactati-ne acum!