O noua sursa de incalzire alternativa: mocheta electrica

By | September 16, 2014

Acum cand se intrevad nori grei deasupra Europei, odata cu problemele legate de gazul rusesc, privirile oamenilor se indreapta spre sursele de incalzire alternativa. Una dintre aceste surse poate fi mocheta incalzitoare, evident, care functioneaza cu energie electrica.

Sursa de incalzire alternativa vine din Germania

Mocheta electrica este de fapt o carpeta flexibila inventata de nemti, acesti adevarati performeri in ceea ce priveste sursele de incalzire alternativa, fiind dedicata uzului pe timpul orelor de serviciu, iar daca tinem cont de de faptul ca in Germania clima este una predominant rece, incalzire alternativaeste de inteles ca initiativa a avut mare succes. Carpeta electrica  nu doar   elimina senzația de frig, ci incalzește picioarele si asigura o mai buna circulație sanguina. Ba mai mult decat atat, mocheta incalzitoare este folosita la uscatul incaltamintei, iar pentru tari umede cum sunt cele din centrul si nordul Europei este de asteptat sa aiba in continuare un succes scontat. Specialistii in marochinarie stiu, dar stie si omul obisnuit, ca o incaltaminte umeda expusa agresiv la o sursa de incalzire traditionala poate ataca pielea, care se intareste si devine casanta!  De aceea mocheta incalzitoare este o solutie prin degajarea de caldura constanta, ce  indeparteaza incet umiditatea din pantofi si astfel  se elimina toate solutiile neplacute cum ar fi umplerea  incaltamintei cu hartii ori ziare, sau tot felul de astfel de artificii! . In acest fel imbatranirea prematura a materialului este impiedicata si astfel pantofii vor dura mai mult.

Mocheta poate fi de interior sau de exterior, este de mai multe dimensiuni si are avantajul ca este o consumatoare foarte mica de energie electrica, ceea ce o face foarte dorita de clientii din toata lumea, care sunt din ce in ce mai atenti la eficienta energetica, de aceea aleg solutii de incalzire alternativa. Avand clasa de protectie necesara, se poate folosi afara pe treptele de la intrarea in casa, ca pres de sters in fata usii, ceea ce o transforma intr-un covoras uscat si cu mare aderenta.

Daca nu ati facut inca un audit energetic profesionist pentru obtinerea unui certificat energetic, nu ezitati sa ne contactati.