Tamplaria PVC, cea mai buna masura contra vantului

By | March 16, 2014

tamplaria PVCRomania se confrunta zilele acestea, pe tot teritoriul, cu un vant neobisnuit de puternic, chiar in aceasta prima luna de primavara, cand in mod normal cu totii ne asteptam la incalzirea vremii. Cel mai bun antidot impotriva intemperiilor este reprezentat de tamplaria PVC.

Romania sub cod galben de vant puternic

Toate agentiile de presa titreaza pe primele pagini distrugerile facute de vantul puternic zilele acestea, in special in ziua de duminica 16 martie. De la Timisoara pana la Constanta ( unde tocmai s-a scufundat o nava de pescuit in dreptul Costinestiului), vijelia a facut ravagii, a smuls acoperisuri de blocuri ori a daramat copaci si stalpi de electricitate.

Nimeni insa nu vorbeste despre disconfortul celor care au nesansa de a fi asezati cu ferestrele pe directia vantului. Temperatura din locuinte poate scadea drastic cu multe grade, in cazul in care tamplaria este veche.

Noi cei care auditam energetic locuintele dumneavoastra, nu numai ca incadram imobilul  intr-o clasa energetica superioara acolo unde exista gemuri termopan, dar va si recomandam tamplaria PVC, pentru ca asigura o izolare termica si fonica deosebita,

 

Tamplaria PVC, principalele avantaje

Spre deosebire de ferestrele clasice, tamplaria PVC va aduce liniste pentru ca izolarea fonica este una foarte ridicata, iar ea poate sporii daca alegeti variantele mai scumpe cu mai multe straturi de sticla.

Deasemenea tamplaria PVC se poate echipa cu sisteme antiefractie si include inca din fabricatie caracteristici care si ele contribuie la un grad sporit de siguranta a locuintei dumneavoastra. PVC-ul este un material cu o duritate extraordinara, ce nu poate taiat sau indoit cu usurinta, iar spre deosebire de alte tipuri de tamplarie, cea din PVC se intretine foarte usor, necesitand doar curatarea de praf cu orice fel de detergent. Tamplaria PVC nu putrezeste, nu rugineste si nici nu se decoloreaza.

Inca un avantaj este imbinarea. Tamplaria  PVC detine profile ce se imbina la colturi prin procesul de termosudura ce asigura o deosebita etanseitatea la apa. Acest process opreste aerul sa patrunda, conferind ferestrelor o rezistenta sporita.

Si nu in ultimul rand se poate vorbi la final si despre aspect, caci da, termopanele arata mult mai bine.

 

In certificatul energetic pe care noi il eliberam in urma certificatului energetic, vom face recomandarile in cazurile unde este necesar, dar in mod cert, locuintele care sunt deja dotate cu geamuri termopan au un avantaj real in clasificarea energetica.

Daca inca nu aveti un certificat energetic care va reamintim ca este valabil 10 ani,

 

Contactati-ne acum!