Pentru eliberarea unui certificat de performanta energetica sau pentru efectuarea unui audit energetic, avem nevoie de urmatoarele documente necesare audit energetic:documente necesare audit energetic

– plan(cadastru) apartament / casa / cladire pentru care doresti sa realizam certificatul energetic

– adresa corecta si completa a proprietatii pentru care doresti sa realizam certificatul energetic

– detalii cu privire la peretii exteriori; planseul inferior; planseul superior; tipul de tamplarie exterioara

– anul in care a fost executata cladirea/ apartamentul / casa pentru care se face certificatul energetic

– destinatia cladirii / apartamentului / casei pentru care se face certificatul energetic (vanzare, inchiriere, receptie terminare lucrari casa).

Aceasta este lista cu documente necesare audit energetic, pe care trebuie sa le procurati si daca le aveti pe acestea, jumatate din problema este rezolvata. Cu aceste documente necesare audit energetic la purtator cautati-ne pentru ca noi ne vom ocupa de cealalta jumatate a problemei.

Specialistii nostri va vor consilia si va vor explica ce urmeaza dupa predarea acestor documente necesare audit energetic. Toata actiunea se va finaliza cu ceea ce va intereseaza, obtinerea mult ravnitului certificat energetic.

Nu uitati, ca din lista de documente necesare audit energetic, cel mai important este planul cadastral, apoi in ordine, ar urma sa aveti in atentie ca adresa proprietatii si a datelor din cartea de identitate sa fie corect completate.

Pentru informatii, intrebari sau o  oferta personalizata, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Contacteaza-ne acum!