Despre audit energetic in vederea obtinerii unui certificat energetic

By | September 17, 2013

Traim in Romania de mai multa sau de mai putina vreme, dar fara exceptie stim cu totii ca unele lucruri se schimba greu, ca disfunctiile pe aici pe la noi, tind sa se inmulteasca, in loc sa fie invers, atunci cand vine vorba despre situatii noi, legi noi, ori poteci nebatute!

Cine isi punea acum cativa ani problema unui audit energetic in vederea obtinerii mult ravnitului certificat energetic de astazi? Cine putea crede ca se va ajunge pana aici, pana acum, cand fara certificatul energetic nu poti sa misti in front? Cine putea sa banuiasca chiar mai incoace, in lunile din urma, ca un auditor energetic va fi atat de ravnit la casa omului?

Ei bine, iata ca asa sta treaba, certificatul energetic este indispensabil oricui vrea sa vanda sau sa inchirieze o locuinta, ori un bloc intreg!

Site-ul e-certificatenergetic.ro este deja ajutorul de care aveti nevoie, nu doar prin prisma faptului ca va poate rezolva la modul propriu, ca prestare de serviciu numitul audit energetic, ci si in privinta consilierii in ceea ce priveste pasii necesari. Nu e o treaba simpla, dar nici atat de stufoasa pe cat se crede! Specialistii nostrii au capatat deja experienta in drumul pe care il are de facut fiecare dintre clientii fosti, actuali si potentiali! Nu trebuie decat sa ne sunati si veti putea compara eventual la sfarsit promptitudinea, calitatea serviciilor, pretul avantajos, in raport cu oricare firma concurenta!

In postarile viitoare, vom veni si cu exemple, direct din piata, pe care colegii nostri le au trait, probleme pe care ei le au rezolvat.

Nu ezitati sa ne sunati, puteti conta pe noi, ca impreuna vom face nu doar un pic, ci mai multa lumina in problematica aparent neprietenoasa a cerificatului de performanta energetica!

Pentru informatii, intrebari sau o oferta personalizata, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Contacteaza-ne acum!