Cu ce ne ajuta un auditor energetic

By | October 12, 2013

Un auditor energetic, ne ajuta evident, pentru ca raspunde unui scop normal de economisire a fondurilor propri. Fiindca odata stabilite neajunsurile din planul performantei energetice, pot fi indreptate lucrurile care nu merg si se poate stabili o strategie mai buna in viitor.

Auditor energetic, mijloc spre eficienta

Chiar daca pare o chestiune foarte indepartata de camasa proprie, problematica certificatului de performanta energetica, pe care un auditor energetic ti-o stabileste este una importanta pentru noi toti, dincolo de granitele tarii ori continentului! Se stie ca oamenii afecteaza mult mediul inconjurator, prin consumul exagerat de energie, energie care in mare parte este finita. Ca idee, putina lume stie ca omul afectează sever planeta, gandindu-ne doar la faptul ca din anii `60 încoace s-a dublat consumul de energie!auditor energetic

Exista o impartire statistica si reala între Nord şi Sud, intre bogaţi şi săraci, iar aceasta delimitare este inegală. La o extrema sunt tarile cu climă rece, care au locuitori mai puţini şi o bogăţie mare, cum ar fi ţările din Scandinavia şi Canada, iar la cealalta extrema, acele ţări dens populate, foarte sărace, cum ar fi India, Indonezia precum si toate tarile cetr-africane. Este interesant ca scăderea utilizării energiei care se observa în unele ţări sărace nu poate fi atribuită măsurilor de conservare a energiei sau fricii de încălzire globală, ci acesta decurge din declinul economiei şi lipsa de tehnologie. Odată ce aceste ţări îşi vor rezolva problemele economice, acestea vor dori să-şi îmbunătăţească nivelul de trai – la nivelul obişnuit de care se bucură locuitorii Europei.
De aceea, in concluzie, un auditor energetic este de fapt instrumentul de inceput al fiecaruia dintre noi spre un viitor mai bun al planetei, deci implicit un viitor in care vor trai copiii si nepotii nostri!

Pentru informatii, intrebari sau o oferta personalizata, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Contacteaza-ne acum!