Certificatul energetic il scuteste pe proprietar 7 ani de impozit

By | September 25, 2013

Achizitionarea unei locuinte era si pana acum o intreprindere importanta si anevoiasa! Veti spune ca obligativitatea unui audit energetic care genereaza automat  certificatul energetic, va face actiunea in sine sa fie si mai greoaie. Dar daca va ganditi ca  certificatul energetic atrage dupa sine scutirea de impozit pe imobilul respectiv vreme de 7 ani, parca lucrurile se schimba, nu? certificatul energeticDaca proprietarul unui imobil face dovada finantarii reabilitarii termice, investitia cu certificatul energetic se va intoarce astfel, cel putin partial. Daca punem la socoteala confortul si cheltuielile scazute la incalzire, se poate spune ca este deja o afacere pentru cine dobandeste certificatul energetic.

Certificatul energetic

De cele doua hopuri numite audit energetic si certificat energetic ne ocupam noi, pentru ca ne pricepem si suntem oricand la dispozitia clientilor care au nevoie de indrumare. Certificatul energetic exprima nivelul cheltuielilor cu incalzirea prin incadrarea in categoria de eficienta. Lucrurile devin asadar mult mai simple, nu va ramane decat sa actionati in consecinta.

Sigur ca informatiile sunt multe si par de neinteles unele dintre ele, avem exemple de oameni care nu stiu pe unde sa o ia in prima faza, oameni care se grabesc, oameni care au nevoie de o derulare cat mai rapida a acestor tranzactii imobiliare, fie ca este vorba despre inchirieri, fie ca este vorba despre vanzari-cumparari!  Evident ca pentru toate tranzactiile este nevoie de certificatul energetic. Oamenii nostri de teren, de la cei care se ocupa de actele  care tin de  certificatul energetic obtinut corect si la timp, pana la cei care se ocupa cu partea strict tehnica de audit energetic, ne spun ca oamenii sunt prea putin informati si de aceea lucrurile merg greu la inceput. Dar orice inceput e greu. Conteaza ca intotdeauna sunt solutii. Noi, cei de la e-certificatenergetic.ro suntem aici in mediul on line dar si in realitate, ca sa va venim in ajutor.

Pentru informatii, intrebari sau o oferta personalizata, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Contacteaza-ne acum!

One thought on “Certificatul energetic il scuteste pe proprietar 7 ani de impozit

  1. Pingback: Un audit energetic este calea spre eficienta in gestionarea propriilor bani | Certificat Energetic

Comments are closed.