Certificat energetic Constanta

By | November 5, 2013

Iata ca de foarte putina vreme, noi suntem cei care va putem oferi  certificate energetice in  Constanta, in urma unui audit profesionist, dupa succesul repurtat in Bucuresti, dar si in alte orase importante ale tarii! Dupa cum ati aflat, nicio vanzare sau cumparare nu se mai poate intampla fara acest certificat energetic, care va arata in ce situatie sunteti din punctul de vedere al calitatii cladirii in care stati, dar mai ales din punctul de vedere al consumului energetic!

Certificat energetic de acum si in Constanta

Trebuie, in mod logic, inainte de toate, pentru a obtine un certificat energetic pentru un imobil din Constanta sa cunoasteti necesarul de acte de care aveti nevoie. Ei bine, trebuie sa aveti cadastrul locuintei si trebuie sa mai stiti ca certifcatul energetic  nu se emite pe numele titularului, adica al proprietarului. certificat energetic constantaCu alte cuvinte, aveti nevoie de fisa cadastrala, pentru ca aceasta arata suprafata apartamentului sau a casei in care locuiti. Apoi, intrand in profunzimea procesului de auditare energetica, foarte putina lume stie ca o firma de auditare  are specialisti care masoara lungimea si inaltimea peretilor exteriori, dar ei masoara si inaltimea ferestrelor! Deasemenea in procesul de auditare energetica pentru obtinerea unui certificat energetic, trebuie sa stiti ca vizita se efectueaza la apartament sau cladire, dupa caz, iar ea dureaza diferit, evident in functie de suprafata spatiului supus analizei. De regula, auditarea unui apartament dureaza circa 30 de minute, iar in cazul spatiilor mai mari, timpul creste proportional cu suprafata. Se noteaza suprafata utila a locuintei, se verifica instalatiile termice si sanitare, se noteaza daca locuinta este dotata cu apometre si repartitoare, este important deasemenea si materialul din care sunt construite ferestrele, (PVC, aluminiu sau lemn), asa cum este la fel de important sa se stie care este sistemul de incalzire a locuintei, daca este prin termoficare ori prin centrala electrica de apartament sau de bloc. De aici mai avem de a face cu o ramificatie in procesul de obtinere a certificatului energetic  in Constanta ca si oriunde in tara, in cazul in care incalzirea este pe centrala termica: care este combustibilul folosit, gaz, lemn sau energie electrica! Si mai departe, caloriferele care si ele sunt de mai multe feluri,  din fonta, otel sau aluminiu! Deasemenea, prepararea apei calde menajere   se poate face prin centrala termica, termoficare sau boiler!

In concluzie, nu va ramane decat sa ne contactati, pentru ca avem o echipa de profesionisti care va pot rezolva problema intr-un timp record!
Pentru informatii, intrebari sau o oferta personalizata, specialistii nostri iti stau la dispozitie.

Contacteaza-ne acum!