Casa mea, un credit ipotecar in ascensiune

By | June 25, 2014

credit ipotecarDupa o buna perioada in care tipul de credit ipotecar ” Prima casa” a reprezentat motorul mentinerii pe linia de plutire a pietei imobiliare, iata ca un nou produs imobiliar explodeaza intr-un context care este inca destul de complicat. Pentru ca in timp, acest credit ipotecar numit Prima casa si-a dovedit limitele, era momentul sa apara ceva care sa incurajeze din nou consumul.

Un credit ipotecar care a crescut volumul clientilor cu 15% fata de anul trecut

Specialistii bancari sunt de parere ca acest tip de credit impotecar ” Casa mea”, poarta meritul cresterii de 15% fata de 2013, cand valoarea medie a unui credit imobiliar in Romania era de circa 31000 de euro, iar acum a crescut undeva la 35000, cu un usor avans pentru bucuresteni, unde media creditelor de acest tip se situeaza undeva in jurul sumei echivalente in lei de 40000 de euro.

Ceea ce este interesant in 2014 fata de anii trecuti este ca o majoritate covarsitoare a celor care au contractat un credit ipotecar au ales sa achizitioneze apartamente cu 2 sau 3 camere, iar extremele, reprezentate de garsoniere si apartamentele cu 4 camere au fost intr-o scadere vizibila. Ideea de credit ipotecar imobiliar ca alternativa la vestita Prima casa a fost una de succes, pentru ca acest produs numit ” Casa mea” a adus practic multor romani, casa lor! Foarte putini stiu ca o banca puternica precum BCR-ul, vinde in mod egal produsele ” Prima casa” si ” Casa mea”, iar acest lucru este cu adevarat remarcabil. Si asta pentru ca oferta pare cu adevarat una buna cu o dobanda de 5.25% si cu desfiintarea comisioanelor bancare pentru acest produs bancar, dar si cu niste costuri foarte mici pentru evaluarea imobilului adus ca garantie!  Are ” Casa mea ”  si un inconvenient si acela este reprezentat de perioada redusa de rambursare de doar 5 ani, ceea ce face ca publicul tinta sa fie reprezentat de oameni mai instariti, cu o putere financiara lunara insemnata, sau cu un avans considerabil.

Avand in vedere totusi ca si preturile apartamentelor au scazut mult fata de ” anomaliile” de pana in 2008, ” Casa mea ” este acum o mare gura de oxigen pentru multi romani care isi doresc casa lor! Si pentru ca noi suntem specialisti in audit energetic nu putem decat sa punem si noi umarul pe viitor la confortul atat termic cat si financiar al celor care au parte de o casa noua, prin eliberarea certificatului energetic, atat de cautat in zile fierbinti de tranzactii imobiliare!

Contacteaza-ne acum!